+36 20 8232 767 toth.rudolf@rotte.hu

Az ország egyik legnagyobb szállodai bútorgyártó cége

Saját gyártás

Saját 50 ezer négyzetméteres gyártóüzemünk – és több mint 250 szakképzett elkötelezett munkatárs.

A házon belüli gyártás azt jelenti, hogy teljes mértékben ellenőrizzük a gyártási folyamatot – rugalmasan, hogy megfeleljen ügyfeleink egyedi igényeinek.

Versenyképes árképzés

A jól megtervezett bútorgyártási folyamatok és a központi magyarországi helyszín lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes árakat kínáljunk partnereinknek.

Elkötelezettségünk, hogy a legtartósabb anyagokat és a legmodernebb gyártási technikákat használjuk. Ezt azt jelenti, hogy nem mindig leszünk a legolcsóbb gyártók, de minden bizonnyal a legjobb ár-értéket kapja tőlünk.

Rövidebb átfutási idők

A termelési folyamat irányításának köszönhetően a szoros időkeretben dolgozunk. Tudjuk, mennyire fontos a bútorok átadása, amikor szüksége van rájuk.

Megértjük, hogy egy hotel berendezés, felújítás projektekben sok tényező figyelhető meg – és együtt kell működnünk, és rugalmasnak kell lennünk. Azt is tudjuk, hogy a szálloda felújításakor az idő pénz – és a szobáknak gyorsan vissza kell jutniuk a hálózatba, minimális kieséssel a zavartalan működésük miatt.

Minőségbiztosítás

Képzett szakembereink elkötelezettek a kiváló minőségű szállodai bútorok gyártásában, amelyek alkalmasak minden vendég igényének kielégítésére.

Alapos minőség-ellenőrzési folyamatunk van annak érdekében, hogy a gyárunk elhagyása előtt mindent ellenőrizzünk és jóváhagyjunk. Annyira magabiztosak vagyunk a kivitelezésünk minőségében, hogy hosszú garanciaidőt vállalunk a hotel bútorainkra.