Szállodai felújítási projektek irányítása

Projektmenedzsereink nagy tapasztalattal rendelkeznek szállodai felújítási és fit-out projektek megvalósításában. Támogatjuk Önt az egész projekten keresztül és annyi vagy annyi útmutatást kínál, amennyit csak szeretne.

Projektmenedzserek

Úgy véljük, hogy a folytonosság fontos, ezért minden egyes projektnek van egy saját projektmenedzsere, aki a projekt teljes időtartama alatt az Ön kapcsolattartója lesz.

A projektmenedzser létrehoz egy projekt időzítési tervet; majd ő gondoskodik a tervezésről, gyártásról és telepítési folyamatokról annak érdekében, hogy a szállodai felújítási projekt minden szakaszának zökkenőmentesen és időben elkészüljön.

Rugalmasság és rugalmasság

Megértjük, hogy rugalmasnak kell lennünk, és az időzítésünk megváltoztatására törekszünk, ha a projekt más elemei azt megkívánják.

Helyszíni felmérés

A projektmenedzsereknek szükségük van a részletes szobai felmérések elvégzésére. Ha a távolság miatt ez nehezen megoldható akkor ezt alaprajzok és fotók alapján végzi.

A mérési dimenziók mellett a helyiségfelmérések lehetőséget nyújtanak arra is, hogy a potenciális problémákat korai szakaszban azonosítsák, így elkerülhetők vagy tervezhetők.

Szobaelrendezés és tervezés

Szobaelrendezési szolgáltatást is biztosítunk annak érdekében, hogy a lenyűgöző, új bútorok tökéletesen illeszkedjenek a helyiségbe. A projektmenedzser együttműködik Önnel, hogy optimalizálja a rendelkezésre álló helyet minden szobában, hogy biztosítsa a lehető legjobb elrendezést.

Segítünk a tervezésben. Szövet és anyagmintákat biztosítunk, hogy azok segítségével tökéletes körülményeket tervezhessünk a vendégeinek.

Kulcsrakész FF & E megoldás

Projektmenedzsment csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a fővállalkozók mellett végzett munkában, hogy teljes körű FF & E megoldásokat kínáljon a szállodája berendezéséhez.

Tervező csapataink gyorsan dolgozik a legjobb megoldások létrehozásában – és a saját gyártási kapacitásunk nagy kapacitást és rugalmasságot kínál partnereninknek.