+36 20 8232 767 toth.rudolf@rotte.hu

Szálloda felújítási projektek

Projektmenedzser

Úgy véljük, hogy a folytonosság fontos, ezért minden egyes projektnek van egy saját projektmenedzsere, aki a projekt teljes időtartama alatt az Ön kapcsolattartója lesz.

A projektmenedzser létrehoz egy projekt időzítési tervet; majd ő gondoskodik a tervezésről, gyártásról és telepítési folyamatokról annak érdekében, hogy a szállodai felújítási projekt minden szakaszának zökkenőmentesen és időben elkészüljön.

Rugalmasság és rugalmasság

Megértjük, hogy rugalmasnak kell lennünk, és az időzítésünk megváltoztatására törekszünk, ha a projekt más elemei azt megkívánják.

Helyszíni felmérés

A projektmenedzsereknek szükségük van a részletes szobai felmérések elvégzésére. Ha a távolság miatt ez nehezen megoldható akkor ezt alaprajzok és fotók alapján végzi.

A mérési dimenziók mellett a helyiségfelmérések lehetőséget nyújtanak arra is, hogy a potenciális problémákat korai szakaszban azonosítsák, így elkerülhetők vagy tervezhetők.

Szobaelrendezés és tervezés

Szobaelrendezési szolgáltatást is biztosítunk annak érdekében, hogy a lenyűgöző, új bútorok tökéletesen illeszkedjenek a helyiségbe.

A projektmenedzser együttműködik Önnel, hogy optimalizálja a rendelkezésre álló helyet minden szobában, hogy biztosítsa a lehető legjobb elrendezést.

 

Kulcsrakész FF & E megoldás

Kulcsrakész FF & E megoldás

Projektmenedzsment csapatunk nagy tapasztalattal rendelkezik a fővállalkozók mellett végzett munkában, hogy teljes körű FF & E megoldásokat kínáljon a szállodája berendezéséhez.

Tervező csapataink gyorsan dolgozik a legjobb megoldások létrehozásában – és a saját gyártási kapacitásunk nagy kapacitást és rugalmasságot kínál partnereinknek.