Tapasztalt hotelbútor-szerelő csapat

Bútorszerelő csapataink a legkisebbektől a nagy szállodai építési projektek lebonyolításáig szereztek már tapasztalatokat. Partnereink elégedetségére nincs olyan akadály amit ne tudnának megoldani. Amikor velünk dolgoztat a szobái a lehető legrövidebb időn belül kiadhatóak lesznek.

Csomagolás és szállítás

Logisztikai csapatunk gondoskodik arról, hogy biztonságosan és tökéletes állapotban érkezzenek meg a termékeink. Teljesen összeszerelt állapotban érkeznek, amikor erre lehetőség van és ezzel gyorsítjuk a folyamatokat.

Gyors, tapasztalt szerelők

Szerelőink nagy tapasztalattal rendelkeznek a bútorok beszerelésében, miután több száz projektet hajtottak végre Magyarországok és Európaszerte. Ők megértik, mennyire fontos a napi menetrend, hogy gyorsan elérhetővé tegyék a szobákat – ezzel minimális zavart okozva a szálloda más területein.

Szerelés

Amint lehetőségünk adódik igyekszünk minden munkát elvégezni a szobákon, hogy később elkerüljük a többi vendég zavarását. Szerelőink a gyors és hatékony munkához minden szükséges eszközzel rendelkeznek. Így, ha bármilyen helyszínen megoldható problémába ütköznek azt hatékonyan és gyorsan el tudják hárítani.