+36 20 8232 767 toth.rudolf@rotte.hu

Megoldást kínálunk hotelek, szállodák teljes körű világítástechnikai megvalósítására.

Az általunk elérhető széles választék által többféle berendezési stílushoz illően képesek vagyunk megvalósítani szállodaszobák hangulatvilágítását, lobbik, folyosók, közlekedők, liftek megfelelő megvilágítását. Célunk, hogy a világítással egy olyan plusz értéket  teremtsünk, melytől a terek még impozánsabbá válnak. Szemléletünkben a lámpáknak funkcióján túl a dekorációban és a hangulatteremtésben is kiemelkedő szerepük van. Ennek megfelelően grandiózus csillárokat, dekoratív függesztéseket, különleges fali-, asztali- és állólámpákat alkalmazunk, melyeket különböző technikai világítással egészítünk ki.

A szállodaszobák világításánál a legfontosabb a kényelmet és pihenést szolgáló hangulatvilágítás, melyet asztali és komód lámpák, beépített lámpák nyújtanak. Az ágy melletti fény biztosítására többféle mód létezik a hagyományos éjjeli lámpától kezdve a legújabb trendekbe illő függesztéses megoldásokig, melyeket az épület stílusának megfelelően alkalmazunk. Az éttermek, bárok megvilágításánál a helyi világításnak van kiemelkedő jelentősége, melyre a legalkalmasabbak a függesztések, ezt egészíti ki a fali lámpák, beépített lámpák, LED-es megoldások hangulatfénye. A szállodafolyosóknál a világítás tájékozódást segítő szerepe kerül előtérbe, melyet mozgásérzékelővel ellátott beépített lámpákkal, fali lámpákkal oldunk meg. A lobbik fényárban fürösztéséhez egyszerre többféle világítást, csillárokat, beépíthető lámpákat, fali lámpákat alkalmazunk.

Kültéren kizárólag prémium minőségű, skandináv fa, réz, galvanizált acél vagy alumínium alapanyagú lámpákkal dolgozunk, melyekre a gyártó minimum 5 év garanciát vállal.

Munkáink során használt termékeket gazdag választék, megbízható minőség jellemzi. Az anyagok széles skálája, a lámpák formatervezése megteremti a lehetőséget arra, hogy minden világítástechnikai problémára megoldást találjunk!